Ексклузив Травел
Адреса:
Мито Хаџивасилев Јасмин бр.48 блок 5
Скопје
1000
Македонија

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: (++ 389) 2 32 39 300
Факс: (++ 389) 2 32 39 300
Број на мобилен телефон: (++ 389) 72 230 100
http://www.ekskluzivtravel.com

 


Најбарани

Адреса: Мито Хаџивасилев Јасмин бр.48 блок 5
Тел: (++ 389) 2 323 9300
Email: info@ekskluzivtravel.com
Website: www.ekskluzivtravel.com

Add me to Skype